Publicat pe Lasă un comentariu

Sacrificarea iezilor de capră

In această perioadă a anului marea majoritate a iezilor sunt sacrificati  pentru stomacurile lor, din care facem cheagul necesar închegării laptelui. Cei care doresc să consume carne de ied, o carne fragedă, de foarte bună calitate, superioară calității cărnii de miel, pot face comandă pe acest site. Prețul este de 29 lei/kg, la carcasă.

Dacă primim comenzi din țară, procedăm în felul următor:

– sacrificăm iezii cu o zi înaintea livrării, îi păstrăm câteva ore în lada frigorifică, pentru a ne asigura că ajung la destinație, până a doua zi, în bune condiții, apoi îi livrăm cu firma de curierat rapid.La prețul iedului se adaugă și prețul transportului, ce poate fi cuprins între 25 si 50 lei, în funcție de localitate.

Vreau să menționez faptul că toate animalele din ferma noastră sunt sănătoase, ele beneficiind de tratamentul medical adecvat, pe toată perioada  anului.

DSCN1452[1]

Medicul veterinar care are în grijă animalele din ferma mănăstirii este Domnul Dr. Dumitru Acatrinei,  cadrul didactic universitar la Facultatea de Medicină Veterinară din Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *